Loading. Please wait...
search

Pluk honingbes 2016 van start

Met de zware regens van de voorbije dagen zat er wat vertraging op. Maar vandaag is het zover. De pluk van Japanse honingbes is van start gegaan. De spiksplinternieuwe vogelnetten die er vorig jaar net op lagen, werden door een zware stormwind stukgescheurd. Dus dit jaar, twee netten herstellen en twee nieuwe netten. Want de vogels lusten ze rauw. Wij ook trouwens: rauw. Zo uit het vuistje. Wil je er ook bestellen? Dat kan op ons telefoonnummer 056 61 61 61 of via email info@o-bio.be. Zaterdag aanstaande 11 juni of zaterdag 18 juni kan je ze dan in de voormiddag komen ophalen. Tussen 9u30 en 11u30. Tot dan!

2016-06-06-044_plukjapansehoningbes_mediumsizedKL

Categories

Tags

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts